strasho pindzur strasho pindzur

Државен натпревар по Информатика

На државен натпревар по Информатика кој се одржа во просториите на Технолошко металуршки факултет во Скопје ученикот Петар Тасовски од 4 одделение со ментор Стефка Саздовска се здоби со диплома второ место на државен натпревар

 

Државен натпревар по Информатика

 

Архива на соопштенија

 • Упис на ученици во СОУ,,Киро Спанџов Брко,,
 • Упис на ученици во СОЗШУ ,,Ѓорче Петров,,
 • Добредојдовте првачиња
 • 24 мај, Ден на сесловенските просветители Св. Кирил и Методиј.
 • ОГЛАС
 • Географија ZOOM
 • Математика ZOOM
 • Историја и Граѓанско образование ZOOM
 • Македонски јазик ZOOM
 • Општински натпревар по Географија
 • ,, Унапредување на воспитно-образовната работа во училиштето со посебен акцент на воспитната функција,,.
 • Натпревар по англиски јазик
 • Известување
 • Раскази и песни на тема "Моето патување во Фантазијата"
 • Новогодишни желби упатени кон директорката Илинка Бакева
 • Учество во Звон
 • Општински натпревар по Ракомет
 • Состанок на претставниците од Зона Прилеп
 • 23 Октомври
 • Месец на книгата
 • Одбележување на Светскиот ден против гладта
 • Фудбал во училиштата
 • Посета на ОМБУ,,Лазо Мицев Рале,, Кавадарци
 • Општинска лига футсал
 • Општинско првенство
 • Одделенски час
 • Општинска лига футсал
 • Натпревар во фудбал
 • Безбедно доаѓање на училиште
 • 11-ти Октомври-Ден на народното востание
 • Прием на првачињата во Детската организација
 • Турнир од општинаска лига во Кошарка
 • Отворен ден по Граѓанско образование
 • 1-ви Октомври
 • Општинска лига футсал
 • Отворен ден по Граѓанско образование
 • Одделенски час
 • Работилница есен IIIa
 • Планинарска активност
 • 7-ми и 8-ми Септември
 • Преим на првачиња 2019/2020
 • Среќно ученици
 • Around the World Traveling Camp
 • Натпревар Карате
 • Научно рекреативна екскурзија
 • Натпревар по Футсал за женски
 • ЕКО-КВИЗ
 • Државен натпревар по Информатика
 • Ден на пролетта и екологијата
 • Патронен празник
 • ПРОДОЛЖЕН ЗИМСКИОТ РАСПУСТ!
 • Новогодишни приредби
 • Посета од Градоначалникот, Дедо Мраз и Баба Мразица
 • Показна вежба "Пожар"
 • Подготовки за Новогодишни и Божиќни Празници
 • Натпревар по природни науки
 • "Подари-стопли нечие срце"
 • Превенција од употреба на петарди
 • Општински турнир во мини ракомет
 • Eко патрола
 • Работилница со педагог и психолог
 • Денот на полицијата
 • Посета на ТЕЦ Неготино
 • Светски ден на детето
 • ДАБАР -натпревар по информатика
 • Посета на Uhost
 • Противпожарен квиз натпревар
 • Саем на книгата
 • Турнир ФУТСАЛ женски
 • Еко караван на Пакомак
 • 11-ти Октомври - Ден на востанието во Македонија
 • СВЕТСКА НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО
 • Светски ден на мирот
 • "Македонија без отпад 2018"
 • Како да штедиме?
 • И З В Е С Т У В А Њ Е!!!!
 • 3D Зебра- пешачки
 • Приемен ден на првачиња
 • Посета на библиотека на насите најмали
 • Моја планета - мој дом
 • Недела за борба против ракот
 • Доделување дипломи од училишни натпревари
 • Патронат на училиштето 2017 година
 • Награден конкурс во проза и поезија.
 • УЧИЛИШЕН СПОРТСКИ КЛУБ
 • Игри на снег
 • Природни науки III-б одделение
 • СТРАШО ПИНЏУР
 • Донација од V-a одделение
 • Посета на ТА "Атлантик Турс" - Кавадарци
 • Да бидеме хумани..сите заслужуваат топла облека
 • Ние, дел од културно уметничка програма
 • Новогодишни спортски активности
 • Соработка со родител во VI-б одделение
 • Активности на Ученичката заедница.
 • Запознавање со електрични апарати во домот (IV одделение)
 • Одбележување на 8 Декември IV-б одделение
 • II-а одделение (Природни науки)
 • Семинар по физичко и здравствено образование
 • Соработка со родител III-б одделение
 • Работилница во III-а одделение
 • Украсување за Нова година
 • Светски ден за борба против СИДА
 • ДЕН НА ДРВОТО
 • Игровна активност по математика V-a одделение
 • Соработка со родители II-a одделение
 • Соработка со стоматолог
 • Учество на хуманитарен концерт
 • Јас како наставник ( III-а одделение)
 • Ученик во улога на наставник VI-a одделение
 • Претставување во емисијата " Голем одмор"
 • Активности во IV-б одделение
 • Соработка со родител во III-а одделение
 • Ученик во улога на наставник III-а одделение
 • Родител во улога на наставник III-а одделение
 • Додатна настава V-а одделение
 • ДАБАР -натпревар по информатика.
 • Наставник-родител-ученик (III-а одделение)
 • III-а одделение Природни науки
 • Светски ден на штедењето
 • Сертификација на наставниците за МИО
 • Моделирано шеќерно дете
 • Вештини на адолесценција
 • Истражувачка активност Vа одделение
 • Активности во III-а одделение
 • Нови наслови во библиотеката
 • Предавање од страна на сообраќаен полицаец
 • Презентација во соработка со Црвен Крст
 • Активност во соработка со Црвен Крст
 • Македонски јазик - VII одделение
 • Општество - IV одделение
 • Библиотека на тркала
 • Соработка со родител по повод Недела на детето
 • Секое дете има право на....
 • Активности на ученичката заедница по повод Недела на детето
 • Активности за недела на детето
 • ,,Златно славејче" во нашиот град
 • Светски ден без автомобили
 • Училницата-нашиот свет IV-б одделение
 • Посета на вработените во училиштето
 • Соработка со Црвен Крст и др. Тони Јованов
 • Професионален развј на наставниците
 • УЧЕСТВО НА ТИКВЕШКИ ГРОЗДОБЕР 2016
 • Свечен Прием на Првачињата
 • Одбележување на 7-ми Април -Светскиот ден на здравјето.
 • Настап во емисиjата "Голем одмор"
 • ПАТРОНАТ НА УЧИЛИШТЕТО ВО ПП с. МАРЕНА
 • ПАТРОНАТ НА УЧИЛИШТЕТО
 • Проследување на настапот на нашите ученици на МРТ
 • Регионален натпревар за избор на најдобра куќичка за птици
 • Доделување благодарници за „Македонија без отпад 2015“
 • Прием на првачињата во Детската организација во ПОУ во с.Марена
 • Прием на првачињата во Детската организација на РМ
 • Хумaнитaрнa aкцијa нa училишнaтa зaедницa
 • Посета на АРМ ,,Македонски блесок 11" - донација
 • Активности во соработка со СППМД
 • Запознавање со претставници на АРМ.
 • Недела на борба против туберкулозата.
 • МАКЕДОНИЈА БЕЗ ОТПАД 2015 ГОДИНА
 • Планинарска активност на членовите на УСК
 • Поетско читање во рамките на Црвен крст
 • „Мove Week“
 • Соработка со локална самоуправа:Open Fun Football
 • Свечен прием на првачињата во учебната 2015/2016 година
 • ГОЛЕМО ЕСЕНСКО ЧИСТЕЊЕ
 • Литературен конкурс
 • Месец на книгата
 • Посета во ПОУ Марена
 • Златен медал во карате
 • Македонија без отпад 2013
 • Прием на првачиња
 • НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ
 • Доделување на сертификати
 • Приговори ЕКСТЕРНО тестирање
 • Резултати ЕКСТЕРНО тестирање сите ученици
 • Резултати од ЕКСТЕРНО тестирање за VIII одд. од 17 и 19.06.2013 год.
 • Список на ученици кои полагаат ЕКСТЕРНО на 19.06.2013
 • Резултати ЕКСТЕРНО ТЕСТИРАЊЕ VIII одд.
 • Републички натпревар Англиски јазик
 • Светски ден ЕКОЛОГИЈА
 • Детски Рацинови средби
 • Активности во дневен престој
 • Отварање на мобилна болница
 • Посета на претставници од воена вежба SAFE PATH – 12 на 19.10.2012 година
 • ЕКО АКТИВНОСТИ
 • ПРВ УЧИЛИШЕН ДЕН
 • СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА РЕШЕНИЈА
 • Ученици на Генерацијата
 • Новогодишна приредба
 • Акција „Петарда - 10“
 • Збратимување со ОУ „25 мај“ Рожаје, Црна Гора
 • ПОСЕТА НА ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА
 • ПРОСЛАВА ПО ПОВОД ПРИЕМ НА ДЕЦАТА
 • ПРВИОТ УЧИЛИШЕН ДЕН - ПРИЕМ НА ПРВАЧИЊА
 • СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ СЕРТИФИКАТИ
 • ПРИРЕДБА ПО ПОВОД СВЕТСКИ ДЕН НА ЛУЃЕ СО ХЕНДИКЕП 3 ДЕКЕМВРИ
 •