strasho pindzur strasho pindzur

И З В Е С Т У В А Њ Е!!!!

И З В Е С Т У В А Њ Е!!!
Сите ученици од I до IX одделение ги очекуваме на првиот училишен ден и почеток на приредбата за НАШИТЕ Првачиња во Понеделник на 03.09.2018 година во 08:30часот!
 
Од вторник 04.09.2018 година ке се оди по следниот распоред:
Учениците од I до V одделение од - 08:00ч.
Учениците од VI до IX одделение од - 13:00ч.
 
Среќа и многу успех во новата учебна година.
Ви посакуваат директорот и вработените во
ООУ,,Страшо Пинџур,, Кавадарци
 

Архива на соопштенија

 • И З В Е С Т У В А Њ Е!!!!
 • 3D Зебра- пешачки
 • Приемен ден на првачиња
 • Посета на библиотека на насите најмали
 • Моја планета - мој дом
 • Недела за борба против ракот
 • Доделување дипломи од училишни натпревари
 • Патронат на училиштето 2017 година
 • Награден конкурс во проза и поезија.
 • УЧИЛИШЕН СПОРТСКИ КЛУБ
 • Игри на снег
 • Природни науки III-б одделение
 • СТРАШО ПИНЏУР
 • Донација од V-a одделение
 • Посета на ТА "Атлантик Турс" - Кавадарци
 • Да бидеме хумани..сите заслужуваат топла облека
 • Ние, дел од културно уметничка програма
 • Новогодишни спортски активности
 • Соработка со родител во VI-б одделение
 • Активности на Ученичката заедница.
 • Запознавање со електрични апарати во домот (IV одделение)
 • Одбележување на 8 Декември IV-б одделение
 • II-а одделение (Природни науки)
 • Семинар по физичко и здравствено образование
 • Соработка со родител III-б одделение
 • Работилница во III-а одделение
 • Украсување за Нова година
 • Светски ден за борба против СИДА
 • ДЕН НА ДРВОТО
 • Игровна активност по математика V-a одделение
 • Соработка со родители II-a одделение
 • Соработка со стоматолог
 • Учество на хуманитарен концерт
 • Јас како наставник ( III-а одделение)
 • Ученик во улога на наставник VI-a одделение
 • Претставување во емисијата " Голем одмор"
 • Активности во IV-б одделение
 • Соработка со родител во III-а одделение
 • Ученик во улога на наставник III-а одделение
 • Родител во улога на наставник III-а одделение
 • Додатна настава V-а одделение
 • ДАБАР -натпревар по информатика.
 • Наставник-родител-ученик (III-а одделение)
 • III-а одделение Природни науки
 • Светски ден на штедењето
 • Сертификација на наставниците за МИО
 • Моделирано шеќерно дете
 • Вештини на адолесценција
 • Истражувачка активност Vа одделение
 • Активности во III-а одделение
 • Нови наслови во библиотеката
 • Предавање од страна на сообраќаен полицаец
 • Презентација во соработка со Црвен Крст
 • Активност во соработка со Црвен Крст
 • Македонски јазик - VII одделение
 • Општество - IV одделение
 • Библиотека на тркала
 • Соработка со родител по повод Недела на детето
 • Секое дете има право на....
 • Активности на ученичката заедница по повод Недела на детето
 • Активности за недела на детето
 • ,,Златно славејче" во нашиот град
 • Светски ден без автомобили
 • Училницата-нашиот свет IV-б одделение
 • Посета на вработените во училиштето
 • Соработка со Црвен Крст и др. Тони Јованов
 • Професионален развј на наставниците
 • УЧЕСТВО НА ТИКВЕШКИ ГРОЗДОБЕР 2016
 • Свечен Прием на Првачињата
 • Одбележување на 7-ми Април -Светскиот ден на здравјето.
 • Настап во емисиjата "Голем одмор"
 • ПАТРОНАТ НА УЧИЛИШТЕТО ВО ПП с. МАРЕНА
 • ПАТРОНАТ НА УЧИЛИШТЕТО
 • Проследување на настапот на нашите ученици на МРТ
 • Регионален натпревар за избор на најдобра куќичка за птици
 • Доделување благодарници за „Македонија без отпад 2015“
 • Прием на првачињата во Детската организација во ПОУ во с.Марена
 • Прием на првачињата во Детската организација на РМ
 • Хумaнитaрнa aкцијa нa училишнaтa зaедницa
 • Посета на АРМ ,,Македонски блесок 11" - донација
 • Активности во соработка со СППМД
 • Запознавање со претставници на АРМ.
 • Недела на борба против туберкулозата.
 • МАКЕДОНИЈА БЕЗ ОТПАД 2015 ГОДИНА
 • Планинарска активност на членовите на УСК
 • Поетско читање во рамките на Црвен крст
 • „Мove Week“
 • Соработка со локална самоуправа:Open Fun Football
 • Свечен прием на првачињата во учебната 2015/2016 година
 • ГОЛЕМО ЕСЕНСКО ЧИСТЕЊЕ
 • Литературен конкурс
 • Месец на книгата
 • Посета во ПОУ Марена
 • Златен медал во карате
 • Македонија без отпад 2013
 • Прием на првачиња
 • НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ
 • Доделување на сертификати
 • Приговори ЕКСТЕРНО тестирање
 • Резултати ЕКСТЕРНО тестирање сите ученици
 • Резултати од ЕКСТЕРНО тестирање за VIII одд. од 17 и 19.06.2013 год.
 • Список на ученици кои полагаат ЕКСТЕРНО на 19.06.2013
 • Резултати ЕКСТЕРНО ТЕСТИРАЊЕ VIII одд.
 • Републички натпревар Англиски јазик
 • Светски ден ЕКОЛОГИЈА
 • Детски Рацинови средби
 • Активности во дневен престој
 • Отварање на мобилна болница
 • Посета на претставници од воена вежба SAFE PATH – 12 на 19.10.2012 година
 • ЕКО АКТИВНОСТИ
 • ПРВ УЧИЛИШЕН ДЕН
 • СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА РЕШЕНИЈА
 • Ученици на Генерацијата
 • Новогодишна приредба
 • Акција „Петарда - 10“
 • Збратимување со ОУ „25 мај“ Рожаје, Црна Гора
 • ПОСЕТА НА ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА
 • ПРОСЛАВА ПО ПОВОД ПРИЕМ НА ДЕЦАТА
 • ПРВИОТ УЧИЛИШЕН ДЕН - ПРИЕМ НА ПРВАЧИЊА
 • СВЕЧЕНО ДОДЕЛУВАЊЕ СЕРТИФИКАТИ
 • ПРИРЕДБА ПО ПОВОД СВЕТСКИ ДЕН НА ЛУЃЕ СО ХЕНДИКЕП 3 ДЕКЕМВРИ
 •