strasho pindzur strasho pindzur

3-ти Декември-Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби

На 02.12.2015 г. по повод 3 ти декември-Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби, како и 40 години од постоењето на посебните паралелки при ООУ,,Страшо Пинџур,, Кавадарци, се одржа хуманитарен концерт по повод собирање средства за доопремување на сензорната соба во училиштето. На нашата покана се одзваа сите музичари од градот до кој упатуваме голема благодарност. Благодарност и до сите оние кои ни се приклучија заедно да го одбележиме овој ден.

3-ти Декември-Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби

 

Останати натпревари и награди