strasho pindzur strasho pindzur

Квиз - правила во сообраќајот

На 02.12.2011 во организација на Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата - Кавадарци  во Домот на културата „Иван Мазов Климе“ се одржа Општински квиз натпревар „Колку ги познаваш правилата во сообраќајот. “ Нашите натпреварувачи : Слободанка Нотева, Атанас Петков и Никола Крстевски под менторство на наставникот по техничко образование Милан Николов, во екипна конкуренција го освоија првото место.

kviz

 

Останати натпревари и награди