strasho pindzur strasho pindzur

Натпревар по информатика

Во мај 2011 во нашето училиште се одржа дводневен државен натпревар по информатика. Под менторсто на наставникот Горица Ѓоргиева, ученичката Слободанка Нотева освои трета награда на државно ниво.

информатика

 

Останати натпревари и награди