strasho pindzur strasho pindzur
next prev

Известување!

 

Ве известуваме дека поради празнување на Меѓународниот ден на трудот - 1 Мај 2020 година (петок) нема да се изведува Оnline настава.
Директорката на училиштето Илинка Бакева и вработените во училиштето на сите ученици и родители им го честита празникот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Останати содржини