strasho pindzur strasho pindzur
next prev

Христијанскот празник ,,Велигден,,

Велигден е еден од најубавите и најважните христијански празници. Тоа е денот кога христијаните насекаде во светот го слават воскресението на Исус Христос, па заедно и во убава атмосфера се радуваат.
Повторно награден комкурс за најголемиот верски празник Велигден. Ги очекуваме вашите изработки најдоцна до 20.04.2020 година (Понеделник) во текот на денот. Најдобрите изработки и наградените ке бидат објавени на ден 21.04.2020 година (Вторник) во текот на денот. Среќни Велигденски празници ви посакуваат директорката на училиштето Илинка Бакева и вработените во ООУ,,Страшо Пинџур,,.

Велигден

 

Останати содржини