strasho pindzur strasho pindzur

1ви Април Трето одделение

Денес е 1ви Април Ден на шегата. Иако не сме во можност заедно да се шегуваме, смееме и забавуваме, пак можеме да го направиме тоа. Најдете некоја маска, облечете нешто и масирајте се. Сликајте се и испратете ми слики. Сите слики ќе го ставате на групата и така симболично ќе го одбележиме 1ви Април.

Може да почнете со подготовка.

Да ве поздравам со Априлилииии!

Активност: Обележување на 1ви Април -Ден на шегата. Учениците од IIIa и III б одд. Одд.наставници во продолжен престој Ѕвезда Настова и Надица Јованова

Обележување на посебен начин поради вонредната состојба предизвикана од корона вирусот.#Седи дома.

 

 

Останати содржини