strasho pindzur strasho pindzur

Активности III одделение

Драги ученици. По повод денот на екологијата и пролетта ќе имаме две активности. Прва активност да нацртате цртеж на тема Екологија чиста и загадена природа. Втора активност да направите вазна изработена од пластично шише и цвеќиња од хартија во боја и пластични цевчиња за сок. Ви посакувам успешна работа. Наставници во продолжен престој во III одд. Ѕвезда Настова и Надица Јованова

Aктивности III одделение

 

Останати содржини