strasho pindzur strasho pindzur

Прво одделение 23.03.2020

Поздрав до сите првачиња. Да седат дома, да имаат убав и весел ден. Почитувани родители, ќе ве замолам доколку имате желба и време, Вие и Вашите деца, прочитајте им го текстот. Нека нацртаат сликовити еко пораки, сликајте ги и пратете ги на групата ќе им направам сликовница, а цртежите залепете ги на прозорците #седисидома

Тодорка Каровска - наставник во продолжен престој во I-a одд.

 

/upload/files/%D0%95%D0%9A%D0%9E-%D0%9F%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%9A%D0%98(1).pptx

-пораки-седисидома.doc   
 

Останати содржини