strasho pindzur strasho pindzur
next prev

Известување

Почитувани ученици, родители
денес на МТВ (16.03.2020) од 10:30 до 13 чaсот ќе се емитува образовна програма за 1,2,3 и 4 одделение.Во престојниот период следете ги инструкциите од своите наставници во facebook групите за да се изучува материјалот

 

Останати содржини