strasho pindzur strasho pindzur
next prev

Известување

Почитувани ученици и вработени

Со одлука на Владата, наредните 14 дена ќе биде во прекин наставата вo училиштето, и сите планирани активности се откажани. Следете ги редовно препораките и насоките од Министерството за Здравство и Министерството за образование.

 

Останати содржини