strasho pindzur strasho pindzur

Безбедно на интернет

Денес во просториите на ОВР Кавадарци се реализираа две работилници со VI а и VI б одделение на тема: ,,БЕЗБЕДНО НА ИНТЕРНЕТ“ од страна на инспекторот по превенција Димитар Каракулев.
Целта на денешната работилница и презентација беше на децата да им се објасни како по безбедно да го користат интернетот и посебно социјалните мрежи. Како да се заштитат и да го прилагодат нивниот профил, кои информации и какви фотографии не е пожелно и добро да постираат на социјалните мрежи, што да направат и каде да пријават доколку некој направи некоја злоупотреба на нивниот профил или фотографии.

Безбедно на интернет

 

Останати содржини