strasho pindzur strasho pindzur

Показна вежба

Учениците од IX одделение од нашето училиште заедно со наставниците и Директорката на училиштето Илинка Бакева земаа учество во показно-тактичка вежба за обезбедување на место на несреќа, гаснење пожар, спасување, евакуација и транспорт на настрадани лица на спортските терени ,,Јасмин,,

показна вежба

 

Останати содржини