strasho pindzur strasho pindzur

Работилница булинг

На 15.11.2019 во нашето училиште се одржа работилници на тема „Булинг“ а со наслов „Амбасадори за пријателство“. На работилницата учество земаа учениците од осмо и деветто одделение од училиштето

Булинг

 

Останати содржини