strasho pindzur strasho pindzur

11 Октомври- Ден на народното востание

По повод празникот 11 Октомври- Ден на народното востание учениците од продолжниот престој положија цвеке на спомениците на паднатите борци и одиграа свои музички точки. За многу години празникот

11 Октомви пп

 

Останати содржини