strasho pindzur strasho pindzur

Училишен ЕКО КВИЗ 2016

Денеска, 09.12.2016 година, во нашето училиште по трет пат се одржа училишниот ЕКО КВИЗ. Истиот е осмислен и се реализира во соработка со Локалната Самоуправа на град Кавадарци, фабриката „ФЕНИ“, како и Еколошкото дружтво „Тисовец“ од с. Возарци. Учениците од петтите одделненија на овој училишен натпревар имаа можност да се забавуваат, натпреваруваат и да ги зацврстат своите еколошки знаења. Благодарност до сите натпреварувачи и честитки до учениците: Данка Стојкова, Александар Стојков и Филип Попов, кои го осовија првото место на училишниот ЕКО КВИЗ и кои ќе го претставуваат нашето училиште на општинскиот натпревар од областа на екологијата

Училишен ЕКО КВИЗ 2016

 

Останати содржини