strasho pindzur strasho pindzur

Училиштен натпревар по географија

На 24.03.2015 година во просториите на нашето училиште се реализира училишниот натпревар по географија под менторство на наставникот по географија - Нада Митрева. Опфатени беа учениците од VIII и IX одделение. Прво место на натпреварот освои ученичката Весна Темкова која уште еднаш докажа дека со право го носи епитетот - ученик на генерацијата! И честитаме на Весна Темкова и и посакуваме многу успех на престојниот општински натревар!

Училиштен натпревар по географија

 

Останати содржини