strasho pindzur strasho pindzur

Свечено врачување на решенија на наставниците

Денес во просториите на општина Кавадарци, се одржа свечено врачување на решенија за трансформација на работниот однос на неопределено време за наставниците од страна на Градоначалникот на Кавадарци и Претседателот на Совет на општината. Честитки до наставниците!

Свечено врачување на решенија

 

Останати содржини