strasho pindzur strasho pindzur

Македонија без отпад 2013

НА ДЕН 04.09.2013 г. ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ СЕ ОДРЖАА АКТИВНОСТИ ПОВРЗАНИ СО ПРОЕКТОТ „МАКЕДОНИЈА БЕЗ ОТПАД 2013 г“ ПОД ПОКРОВИТЕЛСТВО НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА СО ПОДДРШКА НА ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.

 

НАСТАВНИЧКАТА ПО БИОЛОГИЈА ЕЛЕОНОРА КОЦЕВА ОДРЖА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ТЕМА РЕЦИКЛИРАЊЕ НА ОТПАДОТ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД 6 а И 6 б.

 

ПО ПОВОД АКЦИЈАТА БЕШЕ РАСПИШАН И НАГРАДЕН ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС ЗА ПОЕЗИЈА НА ТЕМА „ОТПАД“ ПРВА НАГРАДА ДОБИ УЧЕНИЧКАТА АЛЕКСАНДРА СТЕФАНОВА ОД 6 А ОДД.

 

ИСТО БЕШЕ ОРГАНИЗИРАНА И АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КЕЈОТ НА РЕКАТА ОД ОТПАД СО УЧЕНИЦИТЕ ОД ЕКО-СЕКЦИЈАТА.

 

СЕ ОРГАНИЗИРА И АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ НА СТАРА ХАРТИЈА .

 

 

Еко

 

Останати содржини