strasho pindzur strasho pindzur

Карневал 2013

И учениците од с. Марена заедно со нивните другарчиња од ООУ „Страшо Пинџур“ Кавадарци од 4 одделение зедоа учество на Детскиот карневал на Тиквешкиот гроздобер 2013 година...

Карневал Марена

 

Останати содржини