strasho pindzur strasho pindzur
next prev

Меѓународен ден за заштита на децата

Првиот ден од јуни во многу земји се прославува како Меѓународен ден за заштита на децата. Децата и младите се и остануваат Нашето најголемо богатство и сите ние се трудиме да ги заштитиме во овие моменти... Светот останува на младите. Во таа чест денес 01.06.2020 година директорката и вработените при ООУ,,Страшо Пинџур,, Кавадарци им го честита Меѓународниот ден на децата низ целиот свет.

 

Останати содржини