strasho pindzur strasho pindzur
next prev

Известување

Почитувани,
Ве известуваме дека уписот на првачиња во ООУ,,Страшо Пинџур,,Кавадарци започна од денес и ќе трае до 30.06.2020год.
Сакаме да Ви укажиме дека поканите на деца обврзници за упис од наш реон т.е.деца родени во 2014 год.и јануари 2015 година,се веќе испратени од Наша страна.Доколку истите не Ви се примени слободно обратете се во просториите на Нашето училиште секој работен ден од 09.00-13.00часот.
Ви благодариме на разбирањето.
Постоиме и ќе постоиме за Вас.
Ве очекуваме...

 

Останати содржини