strasho pindzur strasho pindzur
next prev

Известување!!!

 
Ве известуваме дека поради празникот „Св.Кирил и Методиј“Ден на сесловенските просветители  и празникот „Рамазан Бајрам“ кои се државни празници, на ден 25.5.2020 - година (понеделник) нема да се изведува Оnline настава.
Директорката на училиштето Илинка Бакева  на сите ученици, родители и вработени им ги честита празниците.

 

Останати содржини