strasho pindzur strasho pindzur
next prev

Учење од дома

Нашето училиште,расадник на прекрасни-пред се личности,интелектуалци,наставници кои што се полни со елан за својата работа... Во време на вонредна состојба во Нашата татковина,кога се реализира наставата преку далечинско учење т.е.учење од дома,мотивот и желбата за образование на најмилите-Нашите ученици, не престана. Нашата колешка Тодорка Каровска,полна со желба,со мотив за да напредуваат учениците,несебично како и секогаш реализира наставни содржини кои на сите ученици им се достапни. Се гордееме со овој потег... И благодариме на наставничката која што Не претстави во вистинско светло,за кое има уште многу да се зборува и докажува со дела...

https://www.youtube.com/watch?v=2iJx4qjg2rc&list=PL9_WO_Y82N_c2PvJcL2Nvmj7U27s4OKVN&index=2&fbclid=IwAR30czY_IibSjKKsrlzuBUzzJkJp-FBXKffcLkbAY9MoBFIm95G6pT-nLe4

https://www.youtube.com/watch?v=0-RLUiS0nNA&list=PL9_WO_Y82N_c2PvJcL2Nvmj7U27s4OKVN&index=1&fbclid=IwAR03RVAaS0BuKf_UqXbD-1rCc201XiJLazSRaAD6piLCwPFflOQP7uZDo8A

 

Останати содржини