strasho pindzur strasho pindzur

Географско катче

Истражувањето за да ја подготвиме домашната задача, која од нас бара и читање на книги, истражување по дадени линкови, цртање и картографско изразување е како" сонување со отворени очи“ и во период кога сите сме во својот дом, сепак можеме да сонуваме и отпатуваме некаде далеку и да се задлабочиме во некој друг вид свет, да научиме повеќе ,а и времето минува побрзо, се чувствуваме порелаксирано, а истовремено го надоградуваме нашиот речник и го развиваме нашето знаење. Ви претставуваме еден мал дел од големото богатство на успешно изработените задачи по географија од нашите ученици

 

Останати содржини