strasho pindzur strasho pindzur

Новогодишна магија

Учениците и наставниците од ПП "Страшо Пинџур" Марена го украсија училиштето и се подготвија за претстојните празници и приредби.

Новогодишна работилница с.Марена

 

Останати содржини