strasho pindzur strasho pindzur

Новогодишна работилница Iб одделение

Во пресрет на Новогодишните и Бoжиќните празници,вредните раце,мотивираноста и ентузијазмот на нашите најмили-учениците од Iб одделение,родителите и наставничките Славица Шемова и Љубица Димова во заеднички изработки го украсија Нашиот втор дом-Нашето училиште.Со новото осветлување во Централното училиште и со новиот училишен инвентар за I и II одделение,подготвени сме за дочек на најубавите и највеселите празници...Секојдневно идеите се прошируваат и веќе се реализираат Новогодишни приредби...

Новогодишна работилница Iб

 

Останати содржини