strasho pindzur strasho pindzur
next prev

Среќни и успешни школски денови

Директорката на училиштето Илинка Бакева како и сите вработени во училиштето на сите ученици им посакуваат успех во работата, а на оние најмалите нашите идни првачиња среќни и успешни школски денови.Целта на сето ова е да продолжиме да ги негуваме неговите дела, да ги остваруваме неговите сакани, а неостварени идеали.Страшо Пинџур име кое го носи нашето училиште.Сите овие години се нижат редејќи зад себе спомени проследени со многу радост, ангажмани, вештини и успеси. Бројни се генерациите кои поминале низ училишните клупи во нашето училиште и станале успешни луѓе. Знаењето може да се дава и прима безгранично.Токму тоа е и целта на нашето училиште.Да им дадеме на нашите сегашни и идни ученици знаење, умеење и вештини за да изградиме здрави образовни граѓани, што значи граѓани кои  ќе градат здраво општество.

/upload/files/received_262671911755805%282%29.mp4

 

Останати содржини